10.1.06

Terra Mitica (III)

I una semana mes tenim que parlar del cas Terra Mitica, perque segons Facenda, algunes de les factures investigades tenien la firma de Justo Valverde, cunyat de Zaplana, i en l'agravant que ell havia negat tota implicacio responsabilisant als seus subordinats. Es dona la circunstancia ademes, que moltes d'estes factures eren d'empreses que no tenien relacio contractual en Terra Mitica, per lo tant, el fet d'acceptar-les, foren reals o falses, ya implica irregularitats. Segons actes de les reunions del consell de l'entitat d'oci, Valverde va assumir el control de l'area economica-financiera en març de 2001, afegint-la a les seues responsabilitats al front de l'area de contratacio.

Les investigacions realisades fins la data, conjuntament a les declaracions dels imputats, han dut al juge a decidir cridar a l'exdirector tecnic Antonio Rincon i a l'exdirector finacer Miquel Izquierdo.

Aprofitant esta situacio judicial a on la bola de neu del cas Terra Mitica es cada dia més gran, des de el PSPV es demana que el conseller d'economia Victor Campos, comparega en Les Corts per a explicar a la camara i a l'opinio publica l'estat de les investigacions.